Aquest dies estem estudiant el clima de la terra d'Israel. També hem vist els aliments que menjaven els que van viure en aquella terra ara fa més d 3500 anys, i hem vist que menjaven més o menys els mateixos productes que mengem, ara i aquí, nosaltres:
nous, figues, magranes, datils, olives, peix, carn de corder, llet, anous, etc...
Vam veure que a la mar Morta no hi viu cap peix perquè té una gran concentració de sa
l. Amb el fang del llac, els turistes se'l posen per damunt la pell perquè té propietats cosmètiques. Si t'hi vols banyar, no t'enfonsaràs perquè la densitat de l'aigua és tan gran que les persones suren damunt l'aigua. 
nous, figues, magranes, datils, olives, peix, carn de corder, llet, anous, etc...
Vam veure que a la mar Morta no hi viu cap peix perquè té una gran concentració de sa
l. Amb el fang del llac, els turistes se'l posen per damunt la pell perquè té propietats cosmètiques. Si t'hi vols banyar, no t'enfonsaràs perquè la densitat de l'aigua és tan gran que les persones suren damunt l'aigua. 
La SAL servia per a comerciar. Quan havien de cobrar un jornal de treball, és a dir: una JORNADA DE TREBALL, sovint se'ls pagava amb SAL, d'aquí deriva el mot SALARI.
Per a què feien servir la SAL a més de usar-la per a donar gust al menjar?
Vam dir que demanaríeu a casa què es pot fer amb la SAL i heu de portar una recepta que penjarem en aquest bloc...
espero les receptes, eh!
el profe.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada